On-line продажба на билети   МНТ FM - Слушајте театар

Репертоар

22 Септември 2017
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
 
 
 
 
 
 
17:00
17:00 часот Разговори во четири очи

Фестивал „Central European Theatre Festival“ Кошице, Р. Словачка

 
 
 
 
 
 
 
 
18:00
18:00 часот Разговори во четири очи

Фестивал „Belaya Vezha“ Брест, Р. Белорусија

20:00
20:00 часот Кожа

Скопје танцов театар

 
18:00
18:00 часот Алиса зад огледалото

Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”

18:00
18:00 часот Алиса зад огледалото

Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”

 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Отровната туника

Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”

20:00
20:00 часот Отровната туника

Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”

 
20:00
20:00 часот Сон на летната ноќ

Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”

20:00
20:00 часот Сон на летната ноќ

Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”

 
 
 
 
 
 
 
 
25
26
27
28
29
30
1
19:00
19:00 часот Силјан штркот шанца

Меѓународен фестивал на театарски претстави за деца „Малиот принц“, Дом на култура, Штип

20:00
20:00
20:00 часот Електра

18:00
18:00 часот Силјан Штркот Шанца

Меѓународен театарски фестивал „МОТ“

 
18:00
18:00 часот Разговори во четири очи

Меѓународен театарски фестивал „МОТ“

 
 
 
 
 
 
 
 

МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?