header sedista

Бугарија

27.5. 2015, 20:00 часот

„ЅВОНАРОТ НА БОГОРОДИЧНАТА ЦРКВА ВО ПАРИЗ“

ТЕАТАР „СОФИЈА“ – СОФИЈА, Р. БУГАРИЈА,

Автор: Виктор Иго | Режисер: Лилија Абачиева

Бугарија

МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?