МНТ FM - Слушајте театар

Репертоар

24 Ноември 2017
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
30
31
1
2
3
4
5
 
 
20:00
20:00 часот Ничија земја

20:00
20:00 часот Ничија земја

20:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
19:00
19:00 часот Брачна игра

19:00
19:00 часот Говорна мана

20:00
20:00
20:00
19:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00
 
19:00
19:00 часот Кец на десетка

 
 
 
 
 
 
 
 
19:00
19:00 часот Брачна игра

20:00
20:00
19:00
19:00
19:00 часот Копање

19:00
19:00
19:00 часот Кец на десетка

 
 
 
 
 
 
 
27
28
29
30
1
2
3
19:00
19:00
19:00 часот Тероризам

20:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?