МНТ FM - Слушајте театар
Претставата „Мајсторот и Маргарита“ е откажана
Почитувани,

Поради технички причини претставата „Мајсторот и Маргарита“ чија изведба требаше да биде на 29.4 се откажува
МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?