МНТ FM - Слушајте театар
Билетите за претставата „Говорна мана“ од денеска се пуштени во продажба

Почитувани,

Од денеска 2 март/четврток, на билетарницата на МНТ можете да купите билети за најновата премиерна изведба на претставата „Говорна мана“ во режија на Драгана Милошевски-Попов.

Цената на билетот за оваа претстава за месец март е 500 денари.

Носечките улоги се на актерите: Игор Џамбазов, Сашка Димитровска и Ивица Димитријевиќ

 

Нема провокација, ако нема игра, а подобро место за игра од театарот не постои!

Повелете...

Премиера|15.3|20:00|мала сцена|МНТ

Прва реприза|29.3|21:00|мала сцена|МНТПовелете во МНТ
МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?