МНТ FM - Слушајте театар
3 април роденден на Македонскиот народен театар
"Сонцето, колку е блиску сонцето" првата изговорена реплика во МНТ од актерката Вера Вучкова во претставата "Платон Кречет".

Ова е ден кога треба со гордост да се присетиме на великаните кои сите изминати децении го граделе и развивале националниот театар и на тие темели да продолжиме да СОЗДАВАМЕ НА СВЕТОВ УБАВИНА.

Почитувани колеги и драга публико нека ни е честит денот.

МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?