Новости

 • 13Oct

  Прес-конференција 13 октомври во 11 часот – Премиера „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ во режија на Срѓан Јаниќијевиќ

  (Uncategorized, Новости) No Comments
    Повеќе →
 • 22Sep

  Прес-конференција 26 септември во 11 часот – Премиера „СОЛАРИС“ во режија и адаптација на Андриј Жолдак

  (Uncategorized, Новости) No Comments
    Повеќе →

Издвојуваме

Не го пропуштајте Третиот меѓународен театарски фестивал во организација на Македонскиот народен театар. Очекувајте ја програмата!

Во рамките на фестивалот ќе бидат организирани и многу работилници – не ги пропуштајте!

Работилници

Погледајте ја 3D панорамата на Музејот на Македонскиот народен театар


  Погледајте

Медиуми

Како нѐ гледаат другите, што велат за нас? Дали им се допаѓаме?

  Погледајте

Награди

Жири комисијата на прилепскиот театарски фестивал „Војдан Черодрински“ за најдобра претстава на 49-тото издание ја прогласи „Вечна куќа“ на Дејан Пројковски.

  Прочитајте

Дојдете и кажете ни здраво

Бидете дел од нас

Имаме неверојатни новости кои што сакаме многу скоро да ги поделиме со вас. Следете нѐ!

Информирајте се

Немојте повторно да пропуштите нешто што не можете да го погледнете никогаш повеќе. Пратете ни порака.

Поканете некого?

Вашите гости се и наши гости, повикајте ги преку следново видео:
Back to Top